Penyelesaian Pancutan Pra-Matang

27 12 2010

Kizlipp telah berjaya merungkaikan kekusutan ini.

Adakah tempoh penetrasi@jimak anda kurang dari 5 atau 10 minit sedangkan keinginan seks anda masih lagi membara? Jika YA!, anda bertuah kerana saya mempunyai satu rahsia HEBAT yang mahu dikongsi dengan anda!

Jangan bimbang saudara, anda tidak berseorangan dalam hal ini, terdapat 29% lelaki Malaysia bermasalah dalam pancutan pra-matang.

Jika dulu anda hanya mampu bertahan 5-10 minit sahaja pada setiap kali bersama isteri. Aduh..memalukan! Apa lagi, mungkin isteri asyik muncung saja sebab beliau belum “PUAS” lagi. “Baru je I nak rasa sedap U dah buat hal”, katanya. Tetapi KINI tidak lagi. Anda tidak perlu rungsing lagi memikirkan masalah ini.

Kami ada penyelesaian segera dan mudah…  TANPA alat menyakitkan, TANPA suntikan, TANPA buku, atau TANPA minum, anda hanya perlu tuangkan kebawah lidah dan biarkan ianya larut sendiri. Ianya berkesan selepas 30-45 minit diambil.

Usahlah bertangguh lagi, kerana semakin lama anda bertangguh semakin bertambah derita ditanggung oleh isteri anda. Anda dikira dayus jika mengabaikan nafkah batin isteri.

Bukan itu sahaja, ekstrak Stevia yang terkandung dalam pembuatan Kizlipp amat sesuai bagi mereka yang menderita kencing manis yang mana jika anda pengidapnya, Ketegangan zakar anda tidak seperti yang diharapkan ketika bersama isteri. Dengan pengambilan produk Kizlipp secara teratur ianya mampu merawat masalah kesihatan yang anda hadapi sekarang ini.

Beli KizLipp

KlikKHASIAT ramuan  semulajadi yang diperlukan oleh tubuh kita yang terkandung dalam produk Kizlipp adalah: Serbuk ANGGUR MERAHProtien SOYASerbuk MACAEkstrak STEVIA dan BUTEA SUPERBA.
 


Tindakan

Informasi

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s